Articol

10 moduri de a prinde punctele de vedere

Ca diferența între treacă neobservat și să fie în centrul atenției? Este gesturi, priviri… fel de a fi, care seduce și atrage. Toate, vreodată, ne-am văzut de mers pe jos pe stradă, această fată, care te face să se oprească și de lume, cu uimire și, confiésalo, uneori chiar cu invidie. Sigur, s-au întrebat: ce este ea, de ce nu am?

10 sfaturi sunt perfecte pentru a vă

Răspunsul este mai simplu decât crezi: nimic special. Această fată se trezește admirația pe drum, nu cu mult diferit de tine, numai că ea știe cum să folosească ceea ce are, este capabil de a apuca armele sunt femei. Aceste 10 sfaturi sunt perfecte (foarte simplu), pentru a vă, de asemenea, veți fi în centrul atenției pe drum… sau să fie însoțite de o astfel de cavaler, așa cum vă place.

foto21N°1: Zâmbet schimbă atitudinea

Zâmbetul-este un gest, cel mai frumos este că puteți pune pe fata ta. Incearca un unghi perfect, diafragma, dreptul de buze, daca ai dintii sau nu. Și zâmbește tău pas, orice, care va apela la tine. Un zâmbet, este foarte adevărat, diferența; nu va face doar sa arati mai bine, dar, de asemenea, proyectarás de energie, mult mai pozitiv. Acest lucru se topește cu fiecare.

N°2: Uită-te în ochii

Ochii sunt oglinda sufletului; dacă luăm în considerare flirt, luminează fețele noastre. Aflați cum de a uitat la oamenii cu care interacționați, acest lucru se dovedește, de încredere și de securitate. De asemenea, este în valoare coborî ochii și tranteala un pic, atunci când sunteți cu partenerul de presă, sau să se bată cu adversarii lor intens cu privirea. Spune-toți fără cuvinte.

N°3: în Primul rând: eleganta

Există mii de reguli în acest sens, dar numai pentru a ți-o voi da: invata sa fie. Atitudinea ta și dvs. outfit nu vor fi identice, dacă însoțească mire pe stadionul echipei sale pentru fotbal, că, dacă te duci cu el la cină pentru munca lor. Știți unde și cu cine vă aflați, este cheia pentru comportarte în mod corespunzător, și aceasta este ceea ce noi numim eleganta.

N°4: Creați propriile tendințe

Innova, arriésgate. Utilizați ceea ce nimeni nu îndrăznește să se ridice și du-te cu dvs. de personalitate. Acest lucru te va face unic.

N°5: propria poarta

Mersul pe jos este dă prezența șocant. Aceasta este poziția direct, și pentru a te face sa arati mai stilizate; fă un pas, trecând ușor picioarele, la partea opusă a acestei mișcări de șold vor mezan cu Grace. Eu, ca și toate modelele!

N°6: traseul tău parfum

Nu ar trebui să fie intruziv, dar decis. Aroma este o extensie de tine, o modalitate de a spune cine ești. Escógelo cu mintea, ci și inima. Nu există nimic mai sexy decât să se simtă pas femei, care lasă o amprentă, un parfum îmbătător.

N°7: Ca pisica

Ai vazut cum se comporta pisicile? Această finețea și eleganța mișcărilor sunt cele de care avea nevoie pentru a simula timp de a sta, de a saluta, de a muta шевелюру, și de a câștiga mâna la față. Mișcările tale ar trebui să fie деликатными, aproape erotice și a crezut întotdeauna, eleganta.

foto22

N°8: Nu urmeze moda, că ea va continua la tine

Acest lucru este atât de vechi, dar adevărat: moda, ce ti se potriveste. Analizează ceea ce există în fiecare sezon, și utilizează numai că nu a contribuit. Niciodată nu costume. În momentul în care nu mai sunteți, de moda, veți intra în tine, și nu invers.

N°9: Nimic striga

O femeie scandalos atrage atenția… da, rău! Поорать, rad cu voce tare, pentru a machiaj în exces, de a folosi haine sau bijuterii extravagante, în timp greșit de multe ori dau un rezultat incorect. Amintiți-vă: cu cât mai puțin, cu atât mai bine.

N°10: CE FEL DE COMBO-URI? inteligent

Nimic nu este mai rafinat, elegant și atractiv, o femeie iluminată. Fata, cu propriul său punct de vedere, și că se poate vorbi despre mai multe subiecte, va fi întotdeauna de două ori mai frumos.