Sfaturi

Sfaturi de machiaj pentru ochi

Este uimitor cum fața noastră se schimbă, când ne-am maquillamos ochii! Deși doza corect baza de fard de obraz și ruj, ne ajuta pentru a sublinia noastre caracteristici, este make-up ochi însărcinat să intensifice una dintre principalele noastre arme de infrumusetare: – o privire. Dar, desigur, avem nevoie de a aplica make upcorrectamente, pentru că, atunci când vine vorba de machiaj, mai puțin, mai mult.

Vrei sa arate frumos make-up, care confirmă opinia dumneavoastră? Nu ratați următoarele sfaturi de machiaj pentru ochi, care le colectăm pentru tine:

Pentru a ascunde cercurile intunecate de sub ochi

foto23

Deoarece pielea fetei are nevoie de o bază, pentru a obține apoi un fard de obraz, ochii trebuie să pregătiți înainte de maquillados. Aceasta este cheia pentru machiajul ochilor va arata frumos și mai mult! Este folosit corector sau concealer pentru a acoperi cercurile intunecate de sub ochi sau acest urât nuanță albăstruie, că putem avea sub ochi din cauza oboselii.

Cum să utilizați? Se aplică 3 picături în fiecare ochi, așteptați până când se usuca, si se amesteca cu atingeri moi de lumina cu vârful degetelor, de la coltul interior la marginea exterioară a ochiului. Este important să nu freca corector cu degetul inel, până când ea nu va dispărea.

Am epoca de gata!

Se aplică corector, de asemenea, și pe pleoape, deoarece aceasta este, în secret, pentru a umbra ochi durează câteva ore. În plus, el, de asemenea, ajută pentru a ascunde cercurile intunecate de sub ochi.

Dacă aveți în continuare îndoieli cu privire la modul de a aplica corector pentru a ascunde cercurile intunecate de sub ochi, nu ratați următorul exclusiv video iMujer, în care vă vom arăta pas cu pas:

Contur de ochi

Acum începe să make-up ochi în sine. Primul pas este de a aplica dermatograf. Puteți folosi creion de ochi creion, creion de ochi gel contur de ochi lichid sau aceleași umbre pe care le utilizați pentru ochi, folosind o perie bine subtire. Aceasta ultima metoda este ideal pentru cei care caută un creion și nu este la fel de “greu”.

Aplica un creion de ochi pe partea de sus a liniei ochilor, mai aproape de genele, probabil, de la un colț la interior colțul exterior al. Apoi, linii de contur, de mai jos: puteți repeta același pas ca și pentru planul de partea de sus sau, dacă nu, atunci descrie numai de la centrul ochiului la colțul exterior al.

Fard de ochi

Există mii de moduri de machiajul ochilor. Acum vom învăța două opțiuni: smokey eyes și un efect de curcubeu, ca un amestec de aceeași umbră de trei tonuri.

Smokey eyes

Una dintre cele mai recente tendințe în machiaj smokey eyes sau fumuriu pentru ochi, care constă în aplicarea de umbre -de preferință negru sau gri, deși se poate adauga o pata de culoare – și o pată de delicat, pentru a crea un efect fumuriu.

Efectul De “Curcubeu”

Acest lucru este de a utiliza umbra a trei tonuri diferite si se amesteca una cu cealaltă, pentru a crea un efect de curcubeu care rămâne impresionant. Începe cu lumina de culoare: aplícalo și extiéndelo pe toate pleoapa. Apoi, aplica o nuanta medie numai în limitele pleoapei superioare si pleoapei fix și, în cele din urmă, cea mai inchisa culoare asomándose pe secol, fix. Am un amestec delicat de flori!

foto24

De iluminat la vedere

Vrei să-ți părerea alegeți? Trucul este de a aplica fard de ochi foarte clar și luminos -alb sau satin, de exemplu – în jos, sprâncene (deasupra osului) și un pic de la colțul interior al ochiului. Încercați-l și veți vedea cum subliniază ochii tăi!

Curly genele

Pentru ca genele tale sa arate mult mai curbate, foloseste un ondulator de gene. Ce tip? Înainte de utilizare, caliéntalo aer cald uscător de păr timp de câteva secunde, pentru a spori efectul, ondulator de gene. Da, el verifică, înainte de a aplica, de a nu te arde.

Masca

Și, pentru a da mai mult volum genelor noastre, pentru a accentua privirea și, în cele din urmă, face sa arati mult mai mare, make-up ochi, că ne-am petrecut acest timp, se aplică rimel. Se aplică lent, în genele de jos în sus și printr-o mișcare fluidă Zig-zag, ca să nu fie cocoloașe. Așteptați uscarea și re-se aplică un alt strat de masca.

Sperăm că aceste sfaturi de machiaj pentru ochi ți-a plăcut! Aplícalos, apoi spune-ne cum ați rămas.

Dacă vrei mai multe idei de machiaj pentru ochi super, nu ratați nostru exclusiv video machiaj de seară pentru ochi și sfaturi speciale pentru machiaj pentru ochii mici.